bannerQ4_Accu

Bessey "Stanley"mes, messenset multifunctioneel 20 delig

In draagtasje met extra mesjes.
Op voorraad
Advies prijs € 41,75 € 24,26 € 29,35
Herinner wanneer prijs daalt
Mesjes zijn niet alleen snel te verwisselen, maar worden ook muurvast gefixeerd – ook mesjes van een ander merk / fabrikaat!

Bessy DBKPH "Stanley"mes / Knipmes met losse mesjes in praktische nylon draagtas

- 10 Stuks stanleymessen DBK-T

- 5 Stuks tapijtmessen DBK-H

- 2 Stuks uitsnijmessen DBK-L

- 2 Stuks uitsnijmessen DBK-A

Bessey "stanleymes":

Met stanleymessen is er eigenlijk altijd wat. Bij het ene is het verwisselen van mesjes een heel gedoe, bij het andere zit het mesje altijd een beetje los, of het uitschuifmechaniek werkt te stroef of je breekt je nagels om het magazijn voor reservemesjes open te maken. etc, etc.... Met al dergelijke gebreken rekent het Bessey stanleymes in één keer af.

Gemaakt van hoogwaardig staal en uitgekiend tot in elk detail.

Mesjes zijn niet alleen snel te verwisselen, maar worden ook muurvast gefixeerd – ook mesjes van een ander fabrikaat!

Het mes zit in een dunne schacht en steekt daardoor zo’n 6 cm uit het heft: veel makkelijker om nauwkeurig haaks langs een liniaal te snijden. Er is een prima afgesloten (licht-magnetisch) magazijn voor reservemesjes, dat via een schuifknopje openspringt, maar de mesjes blijven netjes op hun plaats zitten. Het mes gaat als een knipmes moeiteloos open en dicht zonder dat je (gevaarlijk) kracht hoeft te zetten. En in ingeklapte toestand meet het nauwelijks 10 cm: zo veilig en zo klein dat je het gerust in je broekzak kunt steken. In het bijgeleverde (ongewoon degelijk gemaakte) etui zitten bovendien 10 standaard mesjes, 5 mesjes voor tapijt en nog eens 2 kartonmessen en 2 messen om vouwlijnen te maken.