• Mtools.be - Makita professionals
  • Snelle levering van Mtools.be

    Voor 11:00 uur? Direct verzonden! Gratis verzending boven € 125,-

  • Grootste assortiment Makita gereedschap

    Grootste assortiment Makita gereedschap en accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

  • Ook veilig betalen bij Mtools.be

    Niet-Goed-Geld-Terug en veilig betalen bij de Makita Specialist!

Koop in oktober t/m december 2019 één van de 170 actiemachines en vraag bij Makita een gratis accu aan.

Lees meer

Makita accu tips

Wanneer je een Makita accu gebruikt dan wil je natuurlijk wel dat jij zo lang mogelijk kan genieten en niet elke keer de accu moet opladen om de klus af te maken. Daarom kun je in dit artikel verschillende tips lezen hoe jij de levensduur van je Makita accu kan verlengen. 

Lees meer

tuin onderhouden Klussers opgelet, de R is weer bijna uit de maand en dat betekent één ding; het voorjaar komt eraan. Tijd om die groene handen weer uit de mouwen te steken want je tuin onderhouden is niet iets dat je binnen een uurtje gedaan hebt. Welk gereedschap heb je hier voor nodig? Wij zetten de beste apparaten voor je op een rijtje.

Lees meer

Koop in april t/m juni 2019 een accutuinmachine en vraag bij Makita een gratis accu aan.

Lees meer

mtools cadeaucard

Ken jij een echte klusser en wil je hem of haar verrassen met een toepasselijk cadeau? Wij hebben sinds kort de Mtools cadeaucard. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verkrijgbaar in verschillende bedragen! 

Lees meer

vaderdag aanbieding

Vaderdag actie; bij aankoop van minstens € 50 aan Stanley handtools, ontvang je gratis een gereedschapsgordel ter waarde van € 40. De gereedschapsgordel ontvang je niet bij je bestelling, maar deze ontvang je na registratie op stanleyworks.be, rechtstreeks van Stanley.

Lees meer

tips voor tuin snoeien Het weer begint langzaamaan weer beter te worden. Wat zie je als je uit het raam kijkt? Een tuin die vraagt om onderhoud? Gedurende de wintermaanden heb je deze taak vanzelfsprekend op een lager pitje gezet. Tijd om die handen uit de mouwen te steken want een nieuw project dient zich weer aan; de tuin snoeien!

Lees meer

awsLaat je accu machine communiceren met je Makita stofzuiger via Bluetooth. Vanaf nu is dit mogelijk met de nieuwste AWS techniek.

Lees meer

Ervaar de uitstekende kwaliteit van onze verbruiksartikelenBij aankoop van een van de vele Makita actie machines ontvang je nu een Makita Proefpakket helemaal gratis

Lees meer

Makita DC180RTEXRegel het toerental voor een perfecte kitnaad

Lees meer

LuchtgereedschapDutack luchtgereedschap of pneumatisch gereedschap is krachtig, betrouwbaar en werkelijk onmisbaar op de werkplaats of gewoon voor thuis. Het Dutack luchtgereedschap heeft veel verschillende vormen. Zo hebben wij van Dutack een lijn compressoren, tackers, luchtslangen en luchtslang koppelingen. Lees hier alles over dit top gereedschap.

Lees meer

Herfstklaar met MtoolsOveral liggen bladeren, het gras krijgt kale plekken en je zomerbloeiers zijn aan het eind van hun latijn.  Wil jij er voor zorgen dat deze keer je tuin wel volledig herfstkaar is? Ga dan aan de slag met deze tips en je zit zo dadelijk al heerlijk relaxed met de beentjes omhoog op de bank. 

Lees meer

In de afgelopen jaren zijn er veel innovaties bijgekomen. Denk aan 2x 18 V machines en de koolborstelloze motor. En nu is de overbrenging van de reciprozaag geïnnoveerd. Tijd om de DJR181 18 V reciprozaag te vervangen. De DJR181 maakt plaats voor maar liefst 3 nieuwe modellen.

Lees meer

Een decoupeerzaag is een onmisbare en zeer veelzijdige tool in de gereedschapskist van elke echte klusser. Maar wat is nu de beste decoupeerzaag? Om duidelijkheid te bieden heeft de consumentenbond de beste decoupeerzaag van 2016 onafhankelijk gekozen.

Uit de test komen een aantal opvallende decoupeerzagen positief en negatief in het nieuws.

Lees meer

Specialized: invalzaag, loepzuiver zagen.Plaatmateriaal. De SP6000 invalzaag zet daar graag zijn tanden in. Zowel bij volledig doorzagen als invalzagen bewijst de SP6000 zijn talenten.

Lees meer

Mtools Veel vaders teleurgesteld door Vaderdag cadeau’s. Elk jaar stel je jezelf weer de vraag met welk Vaderdag cadeau je je vader dit jaar gaat verrassen. Wij geven je graag tips over welke Vaderdag cadeau's je wel en niet moet geven!

Lees meer

Heggenschaar Mtools Klustip: Heggenschaar. De bloemen en heggen beginnen al weer goed te groeien. Hier lees je met welke heggenscharen en snoeischaren je tuin er weer spik en span.

Lees meer

Mtools Klustip: Accu. Wie kent het niet, ben je eindelijk aan het opschieten met je klus, loopt je accu leeg. Hier lees je een paar goede tips om altijd genoeg power te hebben voor elke klus.

Lees meer