De nieuwe accu reciprozagen van Makita

In de afgelopen jaren zijn er veel innovaties bijgekomen. Denk aan 2x 18 V machines en de koolborstelloze motor. En nu is de overbrenging van de reciprozaag geïnnoveerd. Tijd om de DJR181 18 V reciprozaag te vervangen.

De DJR181 maakt plaats voor maar liefst 3 modellen.

DJR186: simpel, maar robuust.

DJR187: energiezuinig en flexibel inzetbaar.

DJR360: de absolute krachtpatser.

Hoe je een goed beeld krijgt? Op deze pagina vind je alle info. Compact en overzichtelijk.

Verbeterde en gemakkelijk verstelbare aanslag

In de machine zit een aluminium versteviging die de aanslag beter op zijn plek houdt. Bij de DJR187 en de DJR360 is de aanslag met een snelklem makkelijk te verstellen.

Uitklapbare draaghaak om de machine op te hangen

De DJR187 en de DJR360 zijn standaard voorzien van een draaghaak. Hiermee kun je de machine makkelijk ophangen aan bijvoorbeeld een steigerbuis.

Ledverlichting voor beter zicht

De DJR187 en de DJR360 zijn voorzien van ledverlichting. Voor beter zicht in schaars verlichte ruimtes.

Rustig en zuiver zagen met het nieuwe krukmechanisme

Het nieuw krukasmechanisme minimaliseert de trillingen. Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar zorgt er ook voor dat het zaagblad minder vibreert. Dit voorkomt onnodige beschadiging aan je werkstuk.

Sneller zagen

1. Door een nieuwe krukasmechanisme gaat de achterwaartse beweging sneller. Dat komt omdat de achterwaartse rotatiehoek kleiner is. Hierdoor zaagt de reciprozaag sneller.

2 elektronische toerentallen

De DJR187 en de DJR360 zijn voorzien van 2 instelbare elektronische toerentallen. Het hoge toerental is zeer geschikt voor hout, het lage voor metaal.

Beter beschermd door eXtreme Protection Technology

De behuizingen zijn zo aangepast dat deze beter bestand zijn tegen het binnendringen van stof en waterdruppels. Dat maakt deze reciprozagen bij uitstek geschikt voor buiten en extreme omstandigheden.

Delen: