Klustip accu

Mtools Klustip: Nooit meer een lege accu

Wie kent het niet, ben je eindelijk aan het opschieten met je klus, loopt je accu leeg. Voordat je accu weer is helemaal is opgeladen ben je al gauw weer een paar uur verder. Een frustratie die wij maar al te vaak tegenkomen bij echte klussers. Wij hebben een paar opties voor je op een rijtje gezet om deze rasechte klusfrustratie niet meer te hoeven meemaken. Want een Makita kan altijd langer door. 

Verdubbel je laadsnelheid met de duolader van Makita

Zoek je een rigoureuze, maar zeer effectieve aanpak? Dan is de Makita duolader DC18RD precies wat je zoekt. Met de Makita duolader kun je razendsnel en in duo opladen. Deze lader is speciaal voor de apparaten die net dat beetje extra power nodig hebben. Denk aan de grotere cirkelzagen en combihamers, deze hebben wel een zetje nodig.

De oplaadtijden van de Makita duolader DC18RD zijn echt bliksemsnel:

- 2 x 3,0 Ah accu in 22 minuten
- 2 x 4,0 Ah accu in 36 minuten
- 2 x 5,0 Ah accu in 45 minuten

Super sterk ‘Active 3 Controls’ systeem

Net als de standaard snellader is de Makita DC18RD duolader voorzien van een koelventilator en het ‘Active 3 Controls’ systeem. Met de speciale chip wisselt de Makita duolader gegevens uit over stroom, tempratuur en spanning van de accu’s. Door deze informatie kan de oplader optimaal functioneren. Zo laad deze snel op zonder de accu oververhit te maken. Dit systeem is gepatenteerde Makita technologie. Je krijgt bovendien niet alleen 2 supersnelle laadplekken, maar ook een usb uitgang voor je smartphone of tablet. Handig bij het kijken van klusvideo’s tijdens het klussen.

Krijg meer Makita accu voor je geld


Doordat we de ‘lege accu’ klusfrustratie maar al te goed kennen hebben we een speciale aanbieding voor de echte doorzetter klaargezet. Als je een actieproduct besteld bij Mtools krijg je tot maart 2016 een gratis Makita 14,4 V of 18 V Accu! Na registratie van je aankoop bij Makita ontvang je de gratis Makita Accu binnen 30 dagen gratis thuis. Zo heb je voortaan altijd energie over. Hiermee wordt lang doorklussen een stuk makkelijker. Volg het gele actielabel en ben voortaan altijd mobiel en vol energie!  

Klusvragen en antwoorden

Heb je een klusvraag of zelf een handige oplossing voor een probleem? Neem contact op.

 

 

 

 

 

Delen: