Cadeaubon gereedschap

Eindelijk, hij is er! De cadeaubon speciaal voor gereedschap. Is je man, familielid, goede vriend of collega binnenkort jarig? Verras hem dan met de Mtools cadeaucard. Hiermee kan hij zelf op zijn gemak winkelen in onze ruim gevulde webshop. Je kunt zelf de waarde van de cadeaucard bepalen. Zo heb je de keuze uit €25, €50, €100, €250 en €500. We geven je daarom een aantal leuke suggesties die je met dat bedrag kunt aanschaffen.

Cadeaus tot en met €25

Leuke cadeautjes die je met een cadeaucard van €25 kunt bestellen zijn bijvoorbeeld;

Cadeaus tot en met €50

 Echte toppers tot €50; 

cadeaubon gereedschap

Cadeaus tot en met €100

Voor een ruimer budget van €100 zijn de onderstaande suggesties altijd leuk om te kopen;

Cadeaus tot en met €250

Voor €250 heb je een zeer ruime keuze aan apparaten, machines en accessoires. Natuurlijk kun je ook een apparaat combineren met de bijbehorende accessoires.  

Cadeaus tot en met  €500

Mag je voor €500 shoppen bij Mtools? Dan heb je keuze uit een groot deel van het assortiment. Ook hierin is combineren natuurlijk een echte aanrader. Een kleine greep van de mogelijkheden zijn;

Met de cadeaubon gereedschap kun je dus alle kanten op. De bovengenoemde artikelen zijn enkel ter inspiratie. Maak iemand blij met onze cadeaucard en bestel je bon met het gewenste bedrag vandaag nog. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere bonnen te combineren om bijvoorbeeld een bedrag van €75 te geven. 

mtools cadeaucard button

Delen: