Makita Acties

Klustip Heggenschaar

Heggenschaar Mtools Klustip: Heggenschaar. De bloemen en heggen beginnen al weer goed te groeien. Hier lees je met welke heggenscharen en snoeischaren je tuin er weer spik en span.

Je tuin onderhouden

tuin onderhouden Klussers opgelet, de R is weer bijna uit de maand en dat betekent één ding; het voorjaar komt eraan. Tijd om die groene handen weer uit de mouwen te steken want je tuin onderhouden is niet iets dat je binnen een uurtje gedaan hebt. Welk gereedschap heb je hier voor nodig? Wij zetten de beste apparaten voor je op een rijtje.

Cadeaubon gereedschap

mtools cadeaucard

Ken jij een echte klusser en wil je hem of haar verrassen met een toepasselijk cadeau? Wij hebben sinds kort de Mtools cadeaucard. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verkrijgbaar in verschillende bedragen! 

De tuin snoeien

tips voor tuin snoeien Het weer begint langzaamaan weer beter te worden. Wat zie je als je uit het raam kijkt? Een tuin die vraagt om onderhoud? Gedurende de wintermaanden heb je deze taak vanzelfsprekend op een lager pitje gezet. Tijd om die handen uit de mouwen te steken want een nieuw project dient zich weer aan; de tuin snoeien!

Stanley aanbieding

vaderdag aanbieding

Vaderdag actie; bij aankoop van minstens € 50 aan Stanley handtools, ontvang je gratis een gereedschapsgordel ter waarde van € 40. De gereedschapsgordel ontvang je niet bij je bestelling, maar deze ontvang je na registratie op stanleyworks.be, rechtstreeks van Stanley.