Makita Cadeauwinkel
banner_q2_kopie_ren

Makita Cadeauwinkel

Dit kwartaal opent Makita de Makita Cadeauwinkel. De voorwaarden hiervoor zijn toegevoegd aan onze algemene Lees meer

Dit kwartaal opent Makita de Makita Cadeauwinkel. De voorwaarden hiervoor zijn toegevoegd aan onze algemene actievoorwaarden. Lees de voorwaarden, de actievoorwaarden en de aanvraagprocedure goed door om teleurstelling te voorkomen. Deelnemende actieproducten kan je vinden op makita.nl/aanbieding. De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.
makita_cadeau_waardes

Makita actie: Spaar voor Makita cadeaupunten voor gratis producten bij Mtools

Dit kwartaal opent Makita de Makita Cadeauwinkel. De voorwaarden hiervoor zijn toegevoegd aan onze algemene actievoorwaarden. Lees de voorwaarden, de actievoorwaarden en de aanvraagprocedure goed door om teleurstelling te voorkomen.

Voorwaarden Makita Cadeauwinkel

Algemeen

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Makita Cadeauwinkel.
 2. Door deelname aan de MCW gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.
 3. Deze voorwaarden worden beheerst door het Nederlands recht.

Makita Cadeaupunten Plan (MCP) en Makita Cadeauwinkel (MCW)

  1. Het MCP beloont kopers van een Makita product met de mogelijkheid in de MCW gratis cadeaus uit te kiezen die, na goedkeuring van registratie van de aankoop via de Makita App of website, worden toegestuurd.
  2. Het MCP geldt tot 31 december 2021.
  3. Makita benoemt periodiek welke producten in actie zijn, en hoeveel Makita Cadeaupunten die waard zijn. Welke producten in actie zijn is te vinden in de app en op de website van Makita.
  4. Kopers kunnen zo Makita Cadeaupunten verzamelen of direct inwisselen voor een cadeau.

Makita Cadeaupunten

  1. Makita Cadeaupunten kunnen niet omgewisseld worden voor geld noch voor andere producten die niet in de MCW staan.
  2. Makita Cadeaupunten zijn niet overdraagbaar aan derden.
  3. Makita Cadeaupunten hebben een geldigheid tot 1 maand na afloop van de actieperiode. Kopers dienen zelf de vervaldatum in de gaten te houden. Zodra Makita Cadeaupunten vervallen zijn, vervalt ook de mogelijkheid om met die punten cadeaus te bestellen.
  4. Indien Makita besluit in het volgende kwartaal door te gaan met het MCP dan kunnen Makita Cadeaupunten die in januari 2022 geldig zijn samen gebruikt worden. Na 31 januari 2022 vervallen de Makita Cadeaupunten van het vorige kwartaal. 

Rechten op cadeaus

  1. Eenmaal gekozen cadeaus kunnen niet geruild worden.
  2. De standaard Makita garantie is van toepassing op de cadeaus, en geldt vanaf de goedkeuringsdatum van de aanvraag. Cadeaus komen niet in aanmerking voor verlengde garantie, en kunnen derhalve niet geregistreerd worden voor verlengde garantie.

Rechten Makita

  1. Het aanbod van cadeaus in de MCW kan tijdelijk zijn, in verband met beperkte beschikbaarheid van voorraad. Makita behoudt zich het recht voor om onaangekondigd het assortiment van cadeaus in de MCW te wijzigen. Zodra een gratis artikel uit de MCW verdwijnt kan er geen aanspraak meer op dat specifieke artikel worden gemaakt. Op=op dus. Makita zorgt dat steeds verschillende cadeaus beschikbaar zijn in de MCW, zodat de koper de Makita Cadeaupunten kan inwisselen voor een cadeau.
  2. De Makita Cadeaupunten zullen, voor zover deze nog niet zijn vervallen, niet meer geldig zijn vanaf een (1) maand na einde van het MCP zoals bepaald in artikel 2b van deze voorwaarden, zodat de klant bij het eindigen van het MCP nog de mogelijkheid heeft om de Makita Cadeaupunten binnen een maand in te wisselen voor een cadeau. Houders van Makita Cadeaupunten zijn zelf verantwoordelijk voor het tijdig besteden van Makita Cadeaupunten tegoed.

Actievoorwaarden

Doelgroepen voor deze actie:

 1. Zakelijke gebruikers.
  Je dient een BTW- en KvK nummer te verstrekken. Per actieproduct kun je een cadeau aanvragen of Cadeaupunten opsparen.
 2. Particuliere gebruikers.
  Koop je twee of meer identieke actieproducten in deze actieperiode, dan kun je er maximaal 1 registreren voor een cadeau of Cadeaupunten.
 3. Personeel van Makita en dealers kunnen niet deelnemen aan deze actie.

Looptijd van de actie:

Deelnemende actieproducten kan je vinden op makita.nl/aanbieding. De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2021. Je kunt voor je cadeau of Cadeaupunten je aankoop tot en met 31 januari 2022 registreren in de Makita app of op makita.nl/aanbieding. Aanvragen ingediend na de sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.

Actievoorwaarden:

 1. De aankoopdatum ligt binnen de looptijd van de actie, en dient zichtbaar op de aankoopnota/factuur van de dealer te staan. Kocht je je Makita in een bouwmarkt waar géén aankoopnota of factuur wordt gegeven, dan moet je een genummerde kassabon uploaden en het bonnummer registreren.
 2. De acties gelden alleen als je de machine(s) koopt bij een officiële in Nederland gevestigde Makita dealer. Op de dealerlocator van makita.nl kun je zien wie dat zijn. Vragen? Neem vooraf contact op met onze Klantenservice (040-2064040) om teleurstellingen achteraf te voorkomen.
 3. Voor bestellingen via onze webshop dient de procedure gevolgd te worden met de factuur die de uitgekozen dealer zal verstrekken.
 4. Machines op makitaoutletshop.nl zijn uitgesloten van acties.
 5. Actieproducten die tijdens de actieperiode besteld zijn, maar in verband met backorders pas na afloop van de actieperiode geleverd worden, kunnen tot 4 weken na levering geregistreerd worden voor een cadeau. Er is dan keuze uit op dat moment in de Cadeauwinkel aanwezige cadeaus. (zie ook A.5.a)
 6. Wanneer in de actieperiode modelnummers op de actielijst wijzigen (bijv. uitlopende machines), dan geldt de actie ook voor de opvolger of vervanger van de betreffende machine(s).
 7. Als er op een actieproduct tegelijkertijd meerdere acties lopen dan moet je een keuze maken welk cadeau je wilt ontvangen of Cadeaupunten sparen.
 8. Als niet-ingezetene van Nederland kun je gebruik maken van de acties waarbij je het gratis actie-item kunt ophalen bij het per mail gecommuniceerde Servicepunt in Nederland.

Let op: niet voldoen aan één of meerdere van deze voorwaarden leidt onverbiddelijk tot afwijzen van je aanvraag.

De aanvraagprocedure

We willen alleen het hoogstnodige van je weten om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Dat doen we om misbruik van de actie te voorkomen. Dank voor je begrip hiervoor.

Registreer je aankoop in de Makita app of op makita.nl/aanbieding. Kies voor een cadeau of sparen van Cadeaupunten. We sturen het cadeau naar het door jou opgegeven adres. We behouden ons het recht voor om, afhankelijk van de situatie rondom Corona, cadeaus naar een Servicepunt bij jou in de buurt te sturen.

De volgende gegevens moet je voor de aanvraag verplicht uploaden. Wanneer de gegevens niet compleet of niet juist zijn wordt je aanvraag niet in behandeling genomen.

 1. Daarop moeten het factuur- en modelnummer staan en de naam- en adresgegevens van jezelf én je dealer. De factuurdatum moet liggen tussen 1 juli tot en met 30 september 2021. In sommige gevallen staat het factuurnummer niet op de factuur. In dat geval moet je ook het betaalbewijs (kassabon) samen met de factuur uploaden in een bestand.
 2. Kocht je je Makita in een bouwmarkt waar géén aankoopnota of factuur wordt gegeven, dan moet je een genummerde kassabon uploaden en het bonnummer registreren. 

Volg de invulvelden van de registratie. Alle velden zijn verplicht. Ontbreekt één van de volgende gegevens dan wordt je aanvraag niet in behandeling genomen:

 1. Als je een zakelijke gebruiker bent zijn BTW- en KvK nummer verplicht.
 2. Jouw naam- en adresgegevens en die van je dealer. Die moeten gelijk zijn aan de gegevens op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 3. Factuur- of bonnummer.
 4. Model- of typenummer. Dat moet gelijk zijn aan het model- of typenummer op de aankoopnota/factuur/genummerde kassabon.
 5. Serienummer zoals op het typeplaatje van de machine staat. Een afbeelding van het serienummer op de sticker van de verpakking wordt niet geaccepteerd.
 6. Een afbeelding van het typeplaatje met serienummer dient geüpload te worden.

Let op: pak- of verzendbonnen, orderbevestigingen, pro-forma facturen of bankafschriften worden niet geaccepteerd. Je aanvraag wordt niet in behandeling genomen als je de gevraagde informatie niet compleet of onjuist met ons deelt.

Je aanvraag voor het cadeau wordt ook meteen gebruikt voor automatische verlenging van je machinegarantie naar 3 jaar. Dat werkt als volgt: zodra je de aanvraag verstuurt, wordt automatisch een Mijn Makita account aangemaakt (als je dat nog niet had). Daarna ontvang je een bevestigingsmail van je account en verlengde garantie.

 

Wat verder nog van belang is:

 1. Wanneer een actiemachine wordt geretourneerd aan de dealer, dan vervalt het recht op het cadeau. Eventueel reeds toegezonden cadeaus dienen geretourneerd te worden aan Makita Nederland B.V. Park Forum 1101, 5657 HK EINDHOVEN. Eventueel bijgeschreven Cadeaupunten worden weer afgetrokken van je saldo.
 2. Het cadeau zal binnen 4 weken na datum van goedgekeurde registratie worden verzonden.
 3. Bij gegrond vermoeden van misbruik van een actie, kan Makita besluiten dat je in de toekomst niet meer mee kunt doen aan Makita acties.
 4. Je gaat automatisch akkoord met de algemene actievoorwaarden en hebt kennisgenomen van ons privacybeleid. Op makita.nl/privacybeleid lees je hoe we verantwoord omgaan met je persoonsgegevens.