Boor-/Schroefmachine

Boor-/Schroefmachine

Boor-/schroefmachine Lees meer

Boor-/schroefmachine Lees meer

Boor-/schroefmachine

Accu boor-/schroefmachine

Accu boor- en schroefmachines zijn niet meer weg te denken voor de professional. Kies de juiste boor-/schroefmachine die het beste past bij jouw klus. Van compacte, lichte en handzame boor-schroefmachines tot krachtige allround machines.

Hybride accu boor-/schroefmachine

Voor gas, water en elektra-installateurs heeft Makita de hybride accu boor-/schroefmachine ontwikkeld. Deze veelzijdige hybride accu boor-/schroefmachine past zich aan jou aan, zonder dat je het merkt. Per bewerking past de machine automatisch het toerental aan. Door een optimaal toerental in de (klop)boorstand kun je als professional een breed scala aan steen-, hout- en metaalboren gebruiken. De klopboorstand is voorzien een elektronische (veiligheids)slipkoppeling voor maximale veiligheid.

Accu klopboor-/schroefmachine

Gaten boren in steen, metalen of hout en daarna schroeven indraaien? Makita heeft voor lichte bewerking of zware toepassingen de juiste accu klopboor-/schroefmachine. Het uitgebreide assortiment biedt compacte machines voor het snel bevestigen van kleine schroeven of het boren van kleine diameter gaten of echte allround machines voor de intensievere klussen. Zwaardere bewerkingen en langer doorwerken? Kies dan voor het nieuwe XGT 40 V Max accu platform.