Heggenschaar

Heggenschaar

In het uitgebreide assortiment van Mtools.nl heb jij genoeg keuze voor de perfecte Makita heggenschaar. Lees meer

In het uitgebreide assortiment van Mtools.nl heb jij genoeg keuze voor de perfecte Makita heggenschaar. Je heeft de keuze uit heggenscharen met verschillende lengtes en daarnaast zijn er Makita heggenscharen op accu, met snoer of een motor. Met de accu kettingzaag kom je op de meest afgelegen plekken en is geen heg meer te hoog. De heggenscharen met Lees meer

Makita heggenschaar

In het uitgebreide assortiment van Mtools.nl heb jij genoeg keuze voor de perfecte Makita heggenschaar. Je heeft de keuze uit heggenscharen met verschillende lengtes en daarnaast zijn er Makita heggenscharen op accu, met snoer of een motor. Met de accu kettingzaag kom je op de meest afgelegen plekken en is geen heg meer te hoog. De heggenscharen met snoer zorgen voor krachtigere prestaties en dankzij de kabelgeleider blijft de kabel buiten het bereik van de messen. Voor intensief gebruik heb je ook nog de keuze uit motor heggenscharen.

 

Makita heggenschaar op accu 

Of het nu gaat om een professionele klus of voor de tuin bij je huis, de Makita heggenschaar levert topprestaties. Kijk daarom rustig rond in ons assortiment en we helpen graag bij het beantwoorden van al jouw vragen. Alvast een tip voor topprestaties: houdt de messen in goede conditie met olie of speciale spray. En wil je de messen vervangen of extra messen bestellen, dan ben je bij Mtools.nl aan het goede adres. Bij ons heb jij de keuze uit verschillende schaarmessen, snijmessen en messensets in verschillende lengtes.


Uw heggenschaar eenvoudig en bestellen

Nadat je de geschikte heggenschaar heeft uitgekozen, kun je deze zeer eenvoudig bestellen en betalen met iDEAL. Bovendien mag je van ons verwachten dat jouw bestelling binnen 1 werkdag bij je geleverd wordt, zodat je extra snel aan de slag kunt. Bij Mtools.nl heb je ook altijd een fabrieksgarantie van drie jaar wat een extra stukje zekerheid geeft. Het tuinonderhoud wordt met een Makita heggenschaar van Mtools een stuk gemakkelijker!