Kettingzaag

Kettingzaag

Ben je op zoek naar een nieuwe Makita kettingzaag voor het onderhoud van de tuin of het zagen van haardhout? Lees meer

Ben je op zoek naar een nieuwe Makita kettingzaag voor het onderhoud van de tuin of het zagen van haardhout? De Makita kettingzaag is er in verschillende varianten en verschillende zaaglengtes. In ons ruime assortiment heeft u de keuze uit een kettingzaag met accu, met snoer of een motor kettingzaag. Met de accu kettingzaag kom je op de meest afgelegen Lees meer

Makita kettingzaag

Ben je op zoek naar een nieuwe Makita kettingzaag voor het onderhoud van de tuin of het zagen van haardhout? De Makita kettingzaag is er in verschillende varianten en verschillende zaaglengtes. In ons ruime assortiment heeft u de keuze uit een kettingzaag met accu, met snoer of een motor kettingzaag. Met de accu kettingzaag kom je op de meest afgelegen plekken. De Makita kettingzaag met snoer zorgt voor krachtigere prestaties. De motor kettingzaag is speciaal gemaakt voor professioneel en intensief gebruik.

 

Naast onze standaard scherpe prijzen hebben we ook een aantal echte topdeals. Wat dacht je van de Makita EA5600F45E 2-takt Kettingzaag 45 cm of de Makita DUC353Z 2x18 V Kettingzaag 35 cm. Bestel deze buitenkansjes vandaag nog!

 

Jouw kettingzaag in topconditie

De meest belangrijke tip die wij je willen meegeven bij het gebruik van kettingzagen, is dat onderhoud ontzettend belangrijk is. Hier valt onder:

  • - tanden controleren
  • - ketting vervangen
  • - tanden slijpen
  • - zaagblad reinigen
  • - luchtfilter reinigen
  • - kettingolie controleren

 

Wij zijn jouw leverancier voor alle zaagkettingen en gelaagde, massieve en Carving zwaarden. Vergeet daarnaast niet de speciale kettingzaagolie te bestellen, zodat jouw Makita kettingzaag in optimale conditie blijft. Heb je vragen over de Makita kettingzaag of over het onderhoud? Neem dan contact op met een van onze experts!


Bestel uw Makita kettingzaag eenvoudig en snel

Bij Mtools.nl heb je altijd drie jaar fabrieksgarantie. Naast deze garantie mag je ook van ons verwachten dat jouw nieuwe kettingzaag na het plaatsen van de bestelling binnen 1 werkdag bij je wordt geleverd. Bij Mtools.nl koop je dus alle Makita kettingzagen snel en betrouwbaar. Bovendien bieden we gratis verzending aan bij iedere bestelling boven de €100,-. Je kunt altijd eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, wat het kopen van jouw kettingzaag nóg aantrekkelijker maakt.