• Mtools.be - Makita professionals
  • Snelle levering van Mtools.be

    Voor 11:00 uur? Direct verzonden! Gratis verzending boven € 125,-

  • Grootste assortiment Makita gereedschap

    Grootste assortiment Makita gereedschap en accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

  • Ook veilig betalen bij Mtools.be

    Niet-Goed-Geld-Terug en veilig betalen bij de Makita Specialist!

img

Makita UT1305 230 V Menger

In doos
Prijs € 143,39
img

Makita UT1200 230 V Menger

In doos
Prijs € 134,71
img

Makita UT1400 230 V Menger

In doos
Prijs € 251,24
img

Makita UT1401 230 V Menger

In doos
Prijs € 277,69
img

Makita UT1600 230 V Menger

In doos
Prijs € 338,43

Makita menger

Makita menger online kopen
Een menger van Makita staat voor een alles in één topper. Een Makita menger is geschikt voor het mengen van onder meer verf, lijm, sierpleisters, cement en het egaliseert pasta tot een hoeveelheid van 50 kg. De Makita mengmachines kun je voordelig online kopen bij Mtools.nl. De gloednieuwe lijn Makita mengmachines heeft een extra goede grip door een groot en robuust stalen handvat. Zo is secuur mengen een fluitje van een cement. De Makita menger levert verder een uitstekende prestatie en is sterk en robuust. Kijk voor alle keuze Makita mengers rustig online rond.

Makita menger en accessoires
De Makita menger is beresterk. Bij Mtools.nl vind je altijd een compacte en krachtige Makita menger. Werken met onze top mengmachines kan niet zonder de juiste set gereedschappen en accessoires. Veiligheid staat voorop. Ben daarom altijd bezig met de juiste werkhandschoenen en beschermende bril, zo worden ongelukken voorkomen. Bovendien blijft het klussen met de Makita menger zo veilig en zeer comfortabel. Kijk heerlijk online rond op de website. Neem de tijd en kies de juiste Makita menger voor je wensen. Let wel op dat je de veilige en handige accessoires niet vergeet.

Makita menger eenvoudig online bestellen
Online een Makita mengmachine bestellen is heel gemakkelijk en voordelig bij Mtools.nl. Online hebben we een groot aanbod aan top Makita mengmachines. Bestel online verder eenvoudig en snel met iDEAL. Een Makita menger is vaak al binnen 1 dag in huis. Kijk online rond op de website en zoek de juiste Makita machines voor jouw klus. Mtools.nl, altijd het juiste gereedschap voor de perfecte klus.