• Mtools.be - Makita professionals
  • Snelle levering van Mtools.be

    Voor 11:00 uur? Direct verzonden! Gratis verzending boven € 125,-

  • Grootste assortiment Makita gereedschap

    Grootste assortiment Makita gereedschap en accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

  • Ook veilig betalen bij Mtools.be

    Niet-Goed-Geld-Terug en veilig betalen bij de Makita Specialist!

img

Makita HG5030K 230 V Heteluchtpistool

In koffer met diverse opzetstukken
Prijs € 51,24
img

Makita HG6031VK 230 V Heteluchtpistool

In koffer met diverse opzetstukken
Prijs € 68,60
img

Makita HG6531CK 230 V Heteluchtpistool

In koffer met diverse opzetstukken
Prijs € 117,36

Heteluchtpistool van Makita kopen

Makita heteluchtpistool online kopen
Een Makita heteluchtpistool online kopen is nu wel heel voordelig. De compacte Makita heteluchtpistolen hebben altijd en overal de kracht om door te gaan. Gemakkelijke temperatuurregeling maakt het werken snel en gemakkelijk. Een Makita heteluchtpistool kan naast verf afbranden, verhitten en solderen voor veel meer gebruiikt worden. Denk bij een heteluchtpistool bijvoorbeeld ook aan het karameliseren van crème brûlée. Een Makita heteluchtpistool is betrouwbaar en zeer breed inzetbaar.

Makita heteluchtpistool is compact
Een Makita heteluchtpistool heeft een ergonomische softgrip speciaal voor de lange dagen. Een allround Makita heteluchtpistool kan in de koelstand zelfstandig staan. Deze is daardoor zelfstandig achter te laten zonder problemen. Met een compact formaat, groot temperatuurbereik en een uitstekende levensduur is een Makita heteluchtpistool klaar voor de vurigste klussen.

Eenvoudig een Makita heteluchtpistool online bestellen
Online een Makita heteluchtpistool bestellen is heel gemakkelijk bij Mtools.nl. Kies een van de handzame heteluchtpistolen uit, plaats deze in de winkelwagen en betaal eenvoudig met iDEAL. Binnen 1 werkdag kan het Makita heteluchtpistool al in huis zijn. Dat is natuurlijk wel zo handig. Neem direct een kijkje in ons uitgebreide assortiment Makita machines. Mtools.nl altijd de ideale tool voor de perfecte klus.