• Mtools.be - Makita professionals
  • Snelle levering van Mtools.be

    Voor 11:00 uur? Direct verzonden! Gratis verzending boven € 125,-

  • Grootste assortiment Makita gereedschap

    Grootste assortiment Makita gereedschap en accessoires, direct uit voorraad leverbaar.

  • Ook veilig betalen bij Mtools.be

    Niet-Goed-Geld-Terug en veilig betalen bij de Makita Specialist!

img

Makita DCF102Z 14,4 V / 18 V Ventilator met zwenkfunctie

Zonder accu's en lader, in doos
Prijs € 56,61
img

Makita CF101DZ 12 V Max Ventilator met zwenkfunctie

Zonder accu's en lader, in doos
Prijs € 51,24
img

Makita DCF203Z 14,4 V / 18 V Ventilator met zwenkfunctie

Zonder accu's en lader, in doos
Prijs € 85,95
img

Makita CF001GZ 40 V Max Ventilator

Zonder accu's en lader
Prijs € 103,72
img

Makita DCF300Z 14,4 V / 18 V Ventilator

Zonder accu's en lader, in doos
Prijs € 103,72

Makita ventilator

Makita ventilator online kopen
De Makita ventilator is bij Mtools gemakkelijk te verkrijgen. Bij ons is het online kopen van een Makita ventilator een fluitje van een cent. Een Makita ventilator van Makita werkt optimaal zelfs bij de warmste omstandigheden. Met een Makita ventilator heb je altijd een heerlijk briesje tijdens elke klus. Windsnelheden zijn bij de Makita ventilator makkelijk aan te passen naar wens, tot wel 7,2 km/u. De Makita ventilators zijn sterk en kunnen gemakkelijk worden gekanteld. Zo kunnen zelfs de lastigste ruimtes goed geventileerd worden. De Makita ventilator vergeten uit te schakelen? De automatische timerfunctie zorgt ervoor dat de ventilator vanzelf weer uit gaat. Een Makita ventilator online kopen kan zo snel als de wind en is bovendien voordelig bij Mtools.nl.

Makita ventilator
De Makita ventilator is zeer gemakkelijk te gebruiken dankzij het handige draaghendel. Hierdoor kun je de ventilator snel van ene naar de kant verplaatsen zonder gesleep over de grond. Bij Mtools.nl is er altijd een betrouwbare Makita ventilator te vinden voor elke klus. De Makita ventilatoren werken op 14,4 V, 18 V én netstroom dankzij de meegeleverde adapter. Zo waait er binnenkort een nieuwe frisse wind bij elke klus. Kijk rustig online rond op Mtools.nl en kies de juiste Makita ventilator.

Makita ventilator eenvoudig online bestellen
Online een Makita ventilator bestellen is heel gemakkelijk en voordelig bij Mtools.nl. Online hebben we een ruim aanbod top Makita ventilators. Een Makita ventilator is meestal binnen 1 dag al bezorgd. Bekijk onze Makita machines online en kies de juiste voor elke klus. Mtools.nl, altijd het perfecte gereedschap voor de perfecte klus.