Blog

Keukenrenovatie tips

tips keukenrenovatie

Ben je van plan om je keuken te renoveren? Dit is geen gemakkelijke klus. Daarom hebben wij enkele tips voor jou op een rijtje gezet in dit blog. Zo krijg jij de keuken die je wilt.

Klustip Heggenschaar

Heggenschaar Mtools Klustip: Heggenschaar. De bloemen en heggen beginnen al weer goed te groeien. Hier lees je met welke heggenscharen en snoeischaren je tuin er weer spik en span.

Tips voor het verbouwen van je badkamer

tips verbouwen badkamer

Ben je van plan om je badkamer te gaan verbouwen? Dit is geen gemakkelijke klus. Daarom hebben wij enkele tips voor jou op een rijtje gezet. Zo krijg jij de badkamer die je wilt.

Levensduur van je Makita accu verlengen

Makita accu tips

Wanneer je een Makita accu gebruikt dan wil je natuurlijk wel dat jij zo lang mogelijk kan genieten en niet elke keer de accu moet opladen om de klus af te maken. Daarom kun je in dit artikel verschillende tips lezen hoe jij de levensduur van je Makita accu kan verlengen. 

Je tuin onderhouden

tuin onderhouden Klussers opgelet, de R is weer bijna uit de maand en dat betekent één ding; het voorjaar komt eraan. Tijd om die groene handen weer uit de mouwen te steken want je tuin onderhouden is niet iets dat je binnen een uurtje gedaan hebt. Welk gereedschap heb je hier voor nodig? Wij zetten de beste apparaten voor je op een rijtje.

Het verhaal van de decoupeerzaag

verhaal van de decoupeerzaag

Bijna elke klusser gebruikt de decoupeerzaag, maar weet je het verhaal van de decoupeerzaag? In dit artikel bespreken wat een decoupeerzaag is, het ontstaan en de ontwikkeling van de decoupeerzaag.