Boormachines

Boormachines

De Makita boormachine is er in verschillende varianten. Wil je weten welke boormachine het beste bij Lees meer

De Makita boormachine is er in verschillende varianten. Wil je weten welke boormachine het beste bij je volgende klus past? Lees dan onze Makita Boormachine keuzehulp. Het assortiment bestaat uit onder meer klopboormachines, boorhamers, combihamers, boormachines en diamantboormachines. Voor het lichtere boor- en schroefwerk zijn de accuboormachines Lees meer

Makita boormachine online kopen

De Makita boormachine is er in verschillende varianten. Wil je weten welke boormachine het beste bij je volgende klus past? Lees dan onze Makita Boormachine keuzehulp.

Het assortiment bestaat uit onder meer klopboormachines, boorhamers, combihamers, boormachines en diamantboormachines. Voor het lichtere boor- en schroefwerk zijn de accuboormachines ontzettend handig in gebruik. Verder hoef je je ook geen zorgen te maken over de stroomtoevoer van de apparaten. De klopboormachines verzetten het zwaardere werk in steen en voor het boren in beton is de boorhamer uitermate geschikt.

Makita boormachine voor professionals en doe-het-zelvers

Van elk type Makita boormachine hebben we zowel boormachines geschikt voor professionals als een voor een echte doe-het-zelver. Er is dus altijd online een geschikt model te vinden. Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij online boormachines in verschillende prijsklassen en van verschillende types aanbieden. Op deze manier kunt je je professionele gereedschap uitbreiden met een Makita haakse boormachine of koop je een kleinere maar sterke Makita boor/schroefmachine voor klusjes in en rondom huis.

Ook boormachine accessoires en verbruiksartikelen

Je gereedschap online kopen is wel zo makkelijk. Bij Mtools.nl heb je altijd drie jaar fabrieksgarantie. Naast deze garantie mag je ook van ons verwachten dat je nieuwe Makita boormachine na het plaatsen van de bestelling binnen 1 werkdag bij je thuis of op de zaak wordt geleverd. Bij Mtools.nl koop je dus ieder apparaat snel en betrouwbaar online. Bovendien heb je een ruime keuze uit alle benodigde extra’s zoals acculaders, handgrepen, boren, menggardes en gatzagen. Klussen wordt dankzij de boormachines van Mtools.nl dus een stuk aantrekkelijker.