Veel vaders teleurgesteld door Vaderdag cadeau’s

Elk jaar stel je jezelf weer de vraag met welk Vaderdag cadeau je je vader dit jaar gaat verrassen. Een geurtje? Een fles drank? Een gadget die hij 3 keer gebruik en vervolgens in de kast verdwijnt? De opties zijn oneindig. De vergelijkingssite Beslist.nl en een onderzoeksbureau hebben onderzoeken gedaan naar wat vaders het liefst als Vaderdag cadeau ontvangen en waar ze helemaal niet blij mee zijn. Wij schrokken eerst van de resultaten, maar het meest gewilde Vaderdag cadeau is eigenlijk wel logisch.

Koop deze Vaderdag cadeau's vooral niet

We willen je eerst graag laten weten waar je vader absoluut niet blij van wordt om als Vaderdag cadeau te ontvangen. De meeste partners en kinderen geven geurtjes of verzorgingsproducten (23%) of een fles drank cadeau (19%). De onderzoeksresultaten geven aan dit Vaderdag cadeau’s zijn waar vaders zelden echt blij van worden. Laat dus dit jaar de geurtjes en verzorgingsproducten maar in het schap liggen!

Een Vaderdag cadeau waar je vader echt blij van wordt

Het blijkt namelijk dat maar liefst 43% van de vaders het liefst gereedschap als Vaderdag cadeau ontvangt. Echter verwacht slechts 11% van hen ook echt te krijgen. Deze verwachtingen komen helaas uit, gezien het feit dat slechts 13% ook daadwerkelijk gereedschap krijgt. Dat zijn een hele boel teleurgestelde vaders! Doe daarom dit jaar is gek en geef je vader een Vaderdag cadeau waar hij echt wat aan heeft en wat hij regelmatig gebruikt. Wij zijn er voor de klussende, bouwende, reparerende en tuinierende vaders! De vaders die dit jaar een keer echt blij willen zijn met hun Vaderdag cadeau!

Onze Vaderdag cadeau tips

Gekeken naar de bovenstaande resultaten geven wij je graag tips voor de beste Vaderdag cadeau’s. We hebben gekeken welk gereedschap het populairst is. Hierbij hebben we natuurlijk gelet op de prijs, zodat iedereen een perfect Vaderdag cadeau kan betalen. Als je je vader helemaal blij wil maken, moet je eens een Makita boormachine overwegen. Deze is al te bestellen voor €63,50! Of wat dacht je van een professionele Makita heggenschaar voor slechts €81? Wie dit jaar zijn vader helemaal de gelukkigste man op aarde wil maken moet eens een Makita boren en schroeven combiset overwegen. Nog niet overtuigd, kijk dan naar al onze Vaderdag dealsvoor ieder budget is er een perfect cadeau te vinden!

Klusvragen en antwoorden

Er zijn al veel leuke klusvragen binnen gekomen, blijf dit vooral doen. Heb je een klusvraag of zelf een handige oplossing voor een probleem? Neem contact op.

Delen: