Grasmaaier

Grasmaaier

Ben jij op zoek naar een nieuwe Makita grasmaaier? Mtools is dé Makita leverancier met ook de beste Lees meer

Ben jij op zoek naar een nieuwe Makita grasmaaier? Mtools is dé Makita leverancier met ook de beste grasmaaiers. Met deze machines is het gras maaien een fluitje van een cent. In plaats van ploeteren met een handmatige maaier werkt de Makita grasmaaier op stroom/accu zodat het zware werk voor je gedaan wordt zodat je in no time een strak en mooi gazon Lees meer

Ben jij op zoek naar een nieuwe Makita grasmaaier? Mtools is dé Makita leverancier met ook de beste grasmaaiers. Met deze machines is het gras maaien een fluitje van een cent. In plaats van ploeteren met een handmatige maaier werkt de Makita grasmaaier op stroom/accu zodat het zware werk voor je gedaan wordt zodat je in no time een strak en mooi gazon hebt.

Tot ons assortiment behoren meerdere modellen en series.  Per model straat de maaibreedte aangegeven in de naam. Heb je dus een groot gazon? Dan wordt een grotere maaibreedte geadviseerd zodat je tijd kunt besparen.

 

Makita grasmaaiers op accu

Natuurlijk hebben wij ook Makita grasmaaiers op accu. Deze machines werken zonder snoer zodat je ongestoord je gang kunt gaan zonder dat je rekening hoeft te houden met de lengte van de kabel of verlengsnoer. Deze grasmaaiers hebben, dankzij de dubbele accu, een sterk vermogen zodat ze krachtig maaien.

 

Makita benzine grasmaaier

Kick jij op het geluid van een grasmaaier die op benzine loopt? Ook dan zit je bij Mtools goed. Wij hebben meerdere viertaktmotor grasmaaiers met verschillende maaibreedtes. Onze Makita grasmaaiers zijn vooraf uitvoerig getest.

 

Mtools biedt deze grasmaaiers van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Bestel je voor 11:00 uur, dan heb je je Makita grasmaaier morgen al in huis. Heb je vragen over onze maaiers, of wil je weten welke maaier het meest geschikt is voor jouw tuin? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan je graag te woord en helpen je met het maken van de juiste keuze.