Bosmaaier

Bosmaaier

Ben jij op zoek naar een nieuwe Makita grastrimmer of bosmaaier? Bekijk dan ons ruime aanbod. Wij bieden Lees meer

Ben jij op zoek naar een nieuwe Makita grastrimmer of bosmaaier? Bekijk dan ons ruime aanbod. Wij bieden zowel trimmers als maaiers van de beste kwaliteit afkomstig van het bekende merk Makita. Onze machines worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor je apparaten. Ga jij binnenkort je tuin verbouwen Lees meer

Ben jij op zoek naar een nieuwe Makita grastrimmer of bosmaaier? Bekijk dan ons ruime aanbod. Wij bieden zowel trimmers als maaiers van de beste kwaliteit afkomstig van het bekende merk Makita. Onze machines worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor je apparaten. Ga jij binnenkort je tuin verbouwen of onderhouden en kun je wel wat hulp gebruiken voor het zwaardere maaiwerk waar je met de grasmaaier maar moeilijk bij komt? Dan bieden onze bosmaaiers en grastrimmers uitkomst en zorgen ervoor dat de randen en moeilijk bereikbare plekken van je gazon er weer strak bij komt te liggen.

Makita grastrimmer

Het is een heel herkenbaar probleem. Je hebt het gazon heel zorgvuldig gemaaid alleen het gras aan de randen was moeilijk te bereiken. Hierdoor is het langer dan de rest en dat ziet er natuurlijk niet netjes uit. Je kunt het met een grasschaar knippen, maar het kan natuurlijk ook automatisch met een Makita grastrimmer. Deze trimmers zijn volledig in lengte verstelbaar zodat je deze aan kunt passen aan je houding . Ook kun je de kop draaien zodat je zowel horizontaal als verticaal kunt trimmen. De grastrimmer is ook te gebruiken wanneer het gras nat is.

Grastrimmer op accu

Tot ons assortiment behoren ook grastrimmers die met accu werken. Hierdoor kom je nooit in de knoop met kabels en snoeren en kun je probleemloos de gazonrandjes trimmen. De accu’s gaan lang mee en zijn naderhand eenvoudig op te laden. Naast grastrimmers op accu hebben we ook trimmers met motor en trimmers met kabel.

Accu bosmaaiers

Voor het grovere werk waar je met de grasmaaier niet makkelijk bij komt hebben we bosmaaiers op accu en maaiers met motor. De maaiers met accu zijn voorzien van een 2x18 V accu en hebben een U of D greep. Bij sommige modellen zit de accu inbegrepen, maar we verkopen ook bosmaaiers zonder accu. Bestel je accu bosmaaiers bij Mtools en profiteer van onze scherpe prijzen, snelle levering en expertise.