Slagmoersleutels

Slagmoersleutels

Een Makita slagmoersleutel is een onmisbaar stuk gereedschap in ieders garage. Moet je een bout of moer Lees meer

Een Makita slagmoersleutel is een onmisbaar stuk gereedschap in ieders garage. Moet je een bout of moer vast of los draaien? Een accu slagmoersleutel is speciaal gemaakt om bouten en moeren vast en los te krijgen. Zelfs moeren die té vastzitten of die vastgeroest zijn, kan je gemakkelijk met een Makita slagmoersleutel los krijgen. Accu slagmoersleutels Lees meer

Een Makita slagmoersleutel is een onmisbaar stuk gereedschap in ieders garage. Moet je een bout of moer vast of los draaien? Een accu slagmoersleutel is speciaal gemaakt om bouten en moeren vast en los te krijgen. Zelfs moeren die té vastzitten of die vastgeroest zijn, kan je gemakkelijk met een Makita slagmoersleutel los krijgen. Accu slagmoersleutels worden vaak gebruikt bij het verwijderen en monteren van auto wielen, maar zijn ook goed te gebruiken voor alledaagse klusjes waarbij moeren gebruikt worden. Bij ons kun je kiezen uit een ruim assortiment slagmoersleutels, zo heb je de keuze uit accu slagmoersleutels en 230 V slagmoersleutels. Door het gebruik van een snellader heb je de slagmoersleutel binnen no-time weer vol en kan je gemakkelijk en snel elke klus afronden. Makita slagmoersleutels zijn gemaakt zodat je ze makkelijk kan gebruiken, het maakt dan ook niet uit of je een doe-het-zelver bent of een echte professional.

Een Makita slagmoersleutel gemakkelijk bestellen

Een Makita slagmoersleutel is makkelijk te bestellen bij Mtools.nl. Je hebt keuze uit een ruim assortiment en kan makkelijk kiezen wat voor soort slagmoersleutel je nodig hebt. Wanneer je een slagmoersleutel hebt gekozen, plaats je deze in de winkelwagen en kan je eenvoudig betalen met iDeal. Voor 11:00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Hierdoor hoeft geen klus lang te wachten. Heb je een vraag over een slagmoersleutel of een ander product, dan kan je altijd contact opnemen met een van onze specialisten en we helpen wij je graag.