Cirkelzaag

Cirkelzaag

Met een Makita cirkelzaag begin je ronduit vlijmscherp aan elke klus. Een Makita accu cirkelzaag of 230V Lees meer

Met een Makita cirkelzaag begin je ronduit vlijmscherp aan elke klus. Een Makita accu cirkelzaag of 230V cirkelzaag is geschikt voor de regelmatige klusser. De Makita accu cirkelzaag is ruim ½ kilo lichter door gepatenteerde Lithium-ion accutechnologie. De Makita cirkelzagen zijn voorzien van een 165 mm dunne cirkelzaag met een verstekinstelling tot Lees meer

Makita cirkelzaag

Met een Makita cirkelzaag begin je ronduit vlijmscherp aan elke klus. Een Makita accu cirkelzaag of 230V cirkelzaag is geschikt voor de regelmatige klusser. De Makita accu cirkelzaag is ruim ½ kilo lichter door gepatenteerde Lithium-ion accutechnologie. De Makita cirkelzagen zijn voorzien van een 165 mm dunne cirkelzaag met een verstekinstelling tot 45°. Verder is externe stofafzuiging mogelijk voor een extra schone klus. Een ideaal lichtgewicht cirkelzaag met super prestaties. Bestel je nieuwe cirkelzaag online gemakkelijk en voordelig bij Mtools.

Gemakkelijk zagen met Makita

Een 230V Makita cirkelzaag is mega sterk en zeer stil. Schoon werken met universele stofafzuigaansluiting is nu wel heel makkelijk. De Makita cirkelzagen hebben een zeer aangenaam machineformaat voor uitermate soepel werk. Bij Mtools.nl is er altijd een betrouwbare apparaat te vinden voor elke klus. Een Makita cirkelzaag is uitgerust met een aansluiting op een geleiderail voor nauwkeurig en veilig werken. Kortom een uiterst geschikte power tool voor de veel eisende doe-het-zelver. Kijk rustig online rond op Mtools.nl en kies de juiste Makita cirkelzaag uit.

Makita cirkelzaag eenvoudig online bestellen

Online een Makita cirkelzaag bestellen? Dat is een fluitje van een cent bij Mtools.nl. Met een ruim aanbod vind je altijd wat je zoekt. Een Makita cirkelzaag online bestellen is gemakkelijk en meestal al binnen 1 dag bij je thuis bezorgd. Bekijk onze Makita machines online en kies de juiste voor elke klus. Mtools.nl, altijd het ideale gereedschap voor de perfecte klus.