Black Friday Deals

Black Friday Deals

    Lees meer

    Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Wanneer is het Black Friday 2024? Dit jaar valt Black Friday op 29 november 2024. Wat je wel vaak ziet, ook bij ons, is dat de Black Friday sale en de special deals iets eerder beginnen. Er zijn bedrijven die al weken van tevoren beginnen. Wij doen dat meestal op maandag, in dit geval dus 25 november. Op die datum zul je op deze pagina al onze Black Friday Deals vinden. Wil je per jaar weten wanneer het Black Friday is? Kijk dan naar de datum waarop ze in Amerika Thanksgiving vieren. Black Friday is namelijk altijd de vrijdag na Thanksgiving. Wat is Black Friday en waar komt het vandaan? Over de exacte oorsprong gaan verschillende verhalen rond, maar in principe is het de dag waarop de Amerikanen hun kerstinkopen doen. Omdat er dus veel mensen aan het shoppen zijn, spelen winkeliers hier graag op in met hoge kortingen en special deals. Langzaam maar zeker, en met de groeiende populariteit van de naam Black Friday, is deze trend ook overgewaaid naar Europa. Inmiddels zijn er weinig bedrijven die niet deelnemen en kun je overal wel een koopje scoren. Wat kun je verwachten bij Mtools? Kwaliteit gereedschap van Makita voor scherpe prijzen, zoals accu boormachines, schroefmachines, zaagmachines, haakse slijpers en schuurmachines. Op deze pagina staan al onze Black Friday aanbiedingen vanaf 20 november. Wil jij profiteren van onze acties? Hou deze pagina dan goed in de gaten!

Hoe profiteer ik als eerste van deze acties?

De acties zullen als eerste worden getoond in de Mtools app en later op deze pagina. Wil jij de Mtools app downloaden? Dat kan via deze links naar Google Play en de App Store of via onderstaande buttons.

 

Kun je niet wachten tot november? Kijk dan welke acties we momenteel hebben op www.mtools.nl/makita-aanbieding 

Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Op die manier blijf je op de hoogte van al onze acties.