MoTip Remmenreiniger 500ml

Ontvet werkelijk alles simpel en snel.
1 jaar fabrieksgarantie
Op voorraad
Advies prijs € 5,90 € 1,65 € 2,00
Herinner wanneer prijs daalt
MoTip Remmenreiniger 500ml is te bestellen in veelvoud van 12

MoTip Remmenreiniger 500ml, 000563

Remmenreiniger met hoog oplossend vermogen. Remmenreiniger laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. MoTip Remmenreiniger heeft een krachtig, gericht spuitbeeld. Dat wil zeggen dat de remmenreiniger ervoor zorgt er geen enkele onzuiverheden op de remmen achterblijven. Daarbij is dit product niet bijtend en ontstaat er geen schade aan je remmen. Bovendien beschikt deze remreiniger over een niet geleidende eigenschappen.

Remmenreiniger is niet te missen voor elke sleutelaar want remmenreiniger is niet enkel te gebruiken voor de remmen, Motip Brake Cleaner Spray ontvet werkelijk alles simpel en snel.

Motip Remmenreiniger heeft de volgende eigenschappen:

• Is een krachtige sneldrogende niet corrosieve reiniger voor rem- en koppelingsdelen, alsmede andere materialen die ontvet moeten worden.

• Verwijdert snel overtollige remvloeistof, vuil, vet en olieresten van remmen en koppelingsdelen en laat geen residu achter.

• Voorkomt piepende remmen. Door de handige verpakking kan Eurol Brake Cleaner Spray onder alle hoeken gebruikt worden.

• Kan niet gebruikt worden op rubber, kunststoffen of geverfde onderdelen zonder het eerst te hebben uitgeprobeerd.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Gebruik voldoende product op de te reinigen onderdelen en laat het enkele seconden inwerken. Indien nodig, veeg het daarna schoon met een absorberende doek. In geval van versterkte koolstofverontreiniging de handelingen herhalen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.

Kleur; Transparant

Artikel nummer; 000563

EAN code; 8711347005635

Verpakking; Aerosol

Inhoud; 500 ml

Extra informatie
EAN barcode8711347005635