Zaagkettingen Haaks
banner_q2_kopie_ren

Zaagkettingen Haaks

Als je de kettingspanning regelmatig controleert en bijstelt gaat de ketting langer mee en verhoog je Lees meer

Als je de kettingspanning regelmatig controleert en bijstelt gaat de ketting langer mee en verhoog je de veiligheid tijdens het gebruik van dit gereedschap. Als je een slappe ketting strakker wil maken, hoef je alleen de spanschroef naar rechts te draaien. Op onze professionele kettingzagen, is het spannen van de ketting nog eenvoudiger, omdat ze zijn Lees meer

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Controleer de kettingspanning regelmatig

Als je de kettingspanning regelmatig controleert en bijstelt gaat de ketting langer mee en verhoog je de veiligheid tijdens het gebruik van dit gereedschap. Als je een slappe ketting strakker wil maken, hoef je alleen de spanschroef naar rechts te draaien. Op onze professionele kettingzagen, is het spannen van de ketting nog eenvoudiger, omdat ze zijn voorzien van een speciale zijdelingse kettingspanner.

Kettingsmering controleren.

Alvorens je begint met zagen, dien je te controleren of het automatische smeersysteem goed werkt. Houd de geactiveerde ketting boven een stuk karton of oude boomstam. Als er snel oliespetters zichtbaar worden, ontvangen de geleider en de ketting voldoende smering/olie. Makita raadt het gebruik van "Biotop" biologische afbreekbare kettingolie aan; als deze olie wordt gebruikt zoals aangegeven, vervuilt het de grond of het grondwater niet.